Nog effe
 
Drie verschillende mannen met één gemeenschappelijke factor, muziek. Het letterlijk in alle vormen kleurrijke drietal, Nederlands, Indonesisch, Duits en in het wit het rood en het groen gestoken pakken brengen een keur aan Nederlandstalig nummers die allen in een feestjas gestoken en met humor besprenkeld zijn. Kortom de Nog effe Feestact! De mannen van Nog Effe gaan gewoon nog effe door, het ludieke en unieke Trio van blijft schrijven, muziek maken, video clips maken, maar vooral plezier maken! Met hun opvallende clips en Nederlandstalige teksten hebben ze de laatste jaren toch honderd duizenden views weten te generen en zijn mede daardoor het hele land door geweest met hun muziek en blijven vooral doorgaan. Na de singles o.a. ‘De As van Ome Arie’, ‘Feest in de tent’, ‘Wat ik ook doet’, heeft het feestcircuit aan Nog effe geroken en menig feest is pas een echt feest geworden tijdens de feestact van Nog effe. De zaal in beweging krijgen, voetjes van de vloer en feesten maar?
Natuurlijk, dat moet kunnen en Nog effe doet dat!
Nu met hun nieuwe singel “GEHAKTBAL“
Bekijk de clip op Youtube : https://youtu.be/tSZA_qmBtUM
Plugging : Artiesten Promotie, Jeanette De Wit.