Alice (Schutte) is moeder van vier kinderen en zingen is altijd haar lust en leven geweest.

Als jong meisje zong ze altijd al heel veel. Het begon ooit met een nummer van Mieke ”Een kind zonder moeder”
Ze noemde haar in de loop van de jaren eigenlijk de 2e Mieke.
Na een tijdje eruit geweest te zijn is Alice weer helemaal terug.
Op een ochtend werd ik wakker vertelt Alice Schutte, en dacht ik aan het Duitse nummer wat ik er al had liggen van Amigos.
Ik dacht die ga ik uitbrengen voor de moeders en andere mensen die even een hart onder de riem nodig hebben in deze nare periode.
En zo is “Dank je wel” ontstaan.
Wat ik met dit nummer wil bereiken is dat ze beseffen dat ze niet alleen staan.
Jaren geleden is haar zangcarrière begonnen, Hendri Bijlstra adviseerde haar om iets met haar stem te gaan doen, want hij had nog wel een mooi nummer liggen.
En zo is Alice Schutte er langzaam in gerold.
Ze heeft met Hendri veel opgetreden als duo Freedom hier van zijn ook wat nummers uitgebracht. Doordat Hendri stopte was dat ook het einde van Freedom.
In die tussen tijd is Alice Schutte met een kledingzaak ( Alwi’s Boetiek Mode) begonnen vanuit de garage van haar schoonmoeder voor de mensen die minder te besteden hadden.
Inmiddels heeft ze nu 4 winkels en verkopen aan mensen met een kleine portemonnee en voor de mensen met een maatje meer.
Ook heeft ze inmiddels een aantal artiesten die het goed konden gebruiken gesponsord met kleding.
Voor hun een steuntje in de rug, en het was ook super leuk om onze kleding terug te zien in de clips van de artiesten Aldus Alice Schutte.
Eigenlijk heeft zij 2 passies, want haar werk in de mode vind ze super leuk om te doen, maar ook op de bühne staan en mensen te laten genieten van haar zangkwaliteiten, want die heeft ze zeker. Nadat ze weer was begonnen heeft ze een nummer opgenomen met Gert De Jong maar door bepaalde omstandigheden werkte dat niet.
Ze had wel weer de smaak te pakken en wilde nu solo verder gaan, en de start is daar met “Dank je wel”

Pluging Willem de Bie. 06-43259755 info@all4youevents.nl www.all4youevents.nl Plataan 10, 7742RC, Coevorden.