De uit Vaassen-afkomstige Vincent Wijnbergen bouwt gestaag verder aan zijn carrière. Sinds hij in januari zijn debuutsingle ‘Leef Elke Dag’ lanceerde, heeft de 24-jarige volkszanger de smaak goed te pakken want vandaag presenteert Vincent met ‘Het Geluk Dat Ik Miste’ opnieuw een single.
 
‘Nadat mijn eerste single ‘Leef Elke Dag’ erg positief werd ontvangen, stond ik te trappelen om opnieuw de studio in te duiken. Zodoende heb ik contact opgenomen met Ben Gotink en binnen no-time was daar ‘Het Geluk Dat Ik Miste’, vertelt Vincent Wijnbergen over de totstandkoming van de single. Tevens laat Vincent enthousiast weten dat er op muziekgebied nog meer in het verschiet ligt komend jaar: ‘Ik ben erg trots op hetgeen ik de afgelopen maanden bereikt heb en er komt zeker meer aan!’ ‘Het Geluk Dat Ik Miste’ kan omschreven worden als een echte volkse plaat met een hoog meezing-gehalte.
De videoclip is geschoten door Robert Vegt (RTV Mediaproductie) in het Gelderse Vaassen. In de clip is te zien hoe Vincent na een scheiding het geluk dat hij miste terugvindt in de kroeg met zijn vrienden.
Bekijk de videoclip op Youtube : https://youtu.be/36q6PXr3qbs
De single en bijbehorende videoclip  zijn op 27 mei uitgebracht onder het label GP Music.