Linda Tapken en Ramona de Nijs vormen samen Netnix, een gloednieuw Drents geluid brengen zij vol enthousiasme ten gehore. De debuutsingle is getiteld ’t giet best goed en illustreert de Drentse nuchterheid die op een positieve manier overgebracht wordt.
De twee wilden meedoen aan het Drents Liedjesfestival 2020, helaas werd het evenement door het Coronavirus afgeblazen. Dat houdt hen echter niet tegen, een goede plaat moet gewoon de wereld in, ook als een festival niet doorgaat. En dat is gelukt in samenwerking met de, eveneens Drentse, gitarist en producent Jeff Zwart.
Met de bas- en elektrische gitaar aan de nek bungelend schreven zij samen deze debuutsingle. ’t giet best goed vertolkt de Drentse volksaard waarheidsgetrouw, de nuchtere kijk op de samenleving, het ophalen van herinneringen, de gewoontes die in het Noorden nog altijd fier overeind blijven staan en de nimmer aflatende positiviteit zijn in elke noot terug te horen.
’t Giet best Goed betekent dan eigenlijk ook gewoon dat alles prima gaat, Linda en Ramona bevestigen dat met hun enthousiasme en brengen een lekkere muzikale meezinger ter tafel deze zomer.
Bekijk de video op Youtube : https://youtu.be/LD3Pv2TzpAk