20 jaar geleden scoorde Jody Bernal een hit met Que Si Que No.
Djamila Celina Melcherts uitgeroepen tot ’s werelds meest sexy DJ, cover girl in de Spaanse Playboy en te zien in “Steenrijk, Straatarm” bij SBS6 heeft het opnieuw verpakt in een Latin/House jasje en lijkt gezien de reacties af te stevenen op dé Zomerhit van 2020.

10 juni jl. ging om 16:00 uur de corona proof videoclip in premierè, waarop talloze mensen te zien zijn die een video hebben ingestuurd met het “Que Si Que No” dansje en werd binnen enkele uren door duizenden mensen bekeken.
Bekijk de video op Youtube : https://youtu.be/XNYQy3muG8E

Nu er vanaf 15 juni weer kan worden gevlogen, Djamila woont en werkt nl. vanuit Mallorca, is het de bedoeling dat zij in juli en augustus beschikbaar zal zijn voor RTV promotie in Nederland. Telefonische interviews zijn uiteraard op dit moment wel mogelijk. (zie onderstaande link voor interview aanvragen)
https://www.123formbuilder.com/form-5501460/form

Uiteraard zouden wij het waanzinnig op prijs stellen als u Que Si, Que No van Djamila Celina wilt ondersteunen op uw media kanaal. (Neem gerust dit bericht over)
Alvast super dank voor de medewerking en voor de te nemen moeite.

Met een vriendelijke groet,
Djamila Celina
Promotie Team
+31 (0)6 51 449 559 | info@ivofranklin.nl