Jay Jay Bauer en z’n vrouw Liza zijn al 15 jaar samen en besloten in 2012 de vriendschap te bezegelen met een huwelijk. Omdat Jay Jay vindt dat Liza de drijvende kracht in z’n leven is, vond hij het de hoogste tijd om speciaal voor haar een lied te maken. Daarvoor zocht de zanger die tegenwoordig in Hillegom woonachtig is, contact op met Hans Louws. Volgens Jay Jay weet Hans vanwege z’n woordkeuze er altijd een leuke wending aan te geven.

De opname van de single vond vlak voor de coronacrisis plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar. In overleg met platenbaas Bert Schenau van Storm Records is destijds besloten om de lancering uit te stellen. ‘Omdat we nu toch weer mogen optreden leek het ons nu de juiste tijd om de single te releasen. Qua promotie mag er nu ook weer veel meer. Enkele grote radiostations hebben de deuren weer geopend om artiesten te ontvangen, dus daar kijk ik naar uit’, glundert Jay Jay.

In het buitengebied van het dorpje De Zilk heeft Ger Oerlemans de beelden geschoten van de clip. Op het moment van de clipopname was het prachtig zonnig weer, dus dat leverde volgend Jay Jay prachtige plaatjes op.

De afgelopen maanden heeft Jay Jay niet helemaal stilgezeten. Samen met een aantal Haarlemse zangers verzorgden ze optredens bij zorginstellingen. ‘We hebben als ‘Haarlem Zingt’ het lied ‘Samen Sterk’ opgenomen. Ook daarvan is een clip geproduceerd die op Youtube te bewonderen is. We hebben met z’n allen besloten dat we ook na de coronacrisis belangeloos gaan optreden voor deze mensen. De reacties die we kregen waren hartverwarmend’, aldus Bauer.

Momenteel is Jay Jay volop bezig met de voorbereidingen van z’n 20 jarige artiestenjubileum welke begin 2021 plaats zal vinden. Dit gaat gepaard met een nieuwe single én een gezellig feestje. Daarover volgt in de loop van het jaar meer info.

Promotor:
HubscH MEDIA
Postbus 103
Nederland
T +31 (0)725054229
M +31 (0)611078010
W www.hubschmedia.com
E info@hubschmedia.com