De in 1961 geboren Tilburgse zangeres Alysha (die in het dagelijks leven Annelies Klijnee heet) en al geruime tijd in het Belgische Poppel woont, had van jongs af aan maar Ëén grote passie en dat was paarden en paardrijden. Pas op latere leeftijd ontwikkelde zij een andere hobby: Zingen!!.

Alysha, is volgens kenners een vlotte, goedlachse zangeres die het zingen in haar bloed heeft. Al jaren zingt ze, overal waar maar live-muziek is wel ’n paar nummers mee.  Alisha’s repertoire bestaat  voor het merendeel uit sfeerliedjes van o.a. Caro Emerald, Peter Koelewijn, maar ook andere mooie songs en covers komen regelmatig voorbij tijdens haar optredens Bij toeval  ontmoette Alysha en haar man Hans geruime tijd geleden producer/ tekstschrijver Andy de Witt  tijdens een van zijn optredens in een horecagelegenheid in Nederland.. Zij raakten met elkaar aan de praat en de eerste afspraak was snel gemaakt. Vervolgens is het balletje verder gaan rollen. Alysha kreeg de kans om een paar keer mee te gaan met Andy naar optredens, zodat ze ook zichzelf op de kaart kon zetten als zangeres.  De volgende stap en grote wens van Alysha was het opnemen van een eigen liedje, geschreven en geproduceerd door Andy de Witt (Ad van den Hurk) .

De single werd opgenomen in de Musicmaker studio van Andy, die tevens tekende voor de muzikale omlijsting. Het koorwerk werd verzorgt door Wiesje Westerlaken en Andy de Witt.  Alysha: Het is uiteindelijk een heel mooie single geworden waar ik ongelooflijk trots op ben. Ik hoop dan ook dat het liedje letterlijk “zijn plekje” zal gaan vinden naar de diverse radiostations.

De debuutsingle ‘Geen Enkel Plekje ‘ van Alysha zal vanaf 15 oktober 2020 gelanceerd worden via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a, Spotify, Itunes en Deezer.
Beluister het nummer op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=tD3lKwegHMA

De RTV promotie is in handen van : Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416-313660/ +31 (0)6-12963738

15 oktober 2020/ Bron: JC Records/ www.jcrecords.nl
Ivm nieuwe website van Muziekpromo-Nederland op de 22e geplaatst alhier.