Deze technologie is veel veiliger dan traditionele wachtwoorden, aangezien u en uw apparaat de verificatie voor Windows, uw apps en uw gegevens vormen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij Windows. U hoeft geen nieuwe schijf voor herstellen van wachtwoord te maken voor het nieuwe wachtwoord.

  • Plaatselijke winkels bieden mogelijk tegen betaling diensten voor het herstellen van wachtwoorden aan.
  • En selecteer het te wijzigen gebruikersaccount in het gebied Andere gebruikers.
  • Raadpleeg Een schijf voor het herstellen van een wachtwoord maken voor meer informatie over het maken van een schijf voor het herstellen van een wachtwoord.
  • Typ het nieuwe wachtwoord en typ het vervolgens nogmaals ter bevestiging.

Uw wachtwoord kan met een Microsoft-account op elk gewenst moment en op elk apparaat met een internetverbinding opnieuw worden ingesteld. Met wachtwoorden en afzonderlijke accounts kunt u ervoor zorgen dat persoonlijke informatie op de computer wordt beveiligd. Als u niet wilt dat de computer om een wachtwoord vraagt als u zich aanmeldt bij alle gebruikersaccounts, moet u de wachtwoordvereiste uitschakelen. Als uw lokale account geen wachtwoord heeft, maar u wil dat de computer een wachtwoord vraagt voor het aanmelden bij uw account, gaat u naar de Accounts-instellingen om een wachtwoord in te stellen. Er zijn twee soorten gebruikersaccounts in Windows 10, waarbij elk accounttype verschillende toegangsniveaus heeft.

Koppel uw e-mail, sociale netwerken en andere accounts aan de app Personen. De instructies werken ook voor het koppelen van accounts aan andere apps. Koppel Twitter, Outlook, LinkedIn en andere accounts aan de app Personen, waar u contactpersonen kunt toevoegen uit lijsten en adresboeken. Bekijk de online status van uw contactpersonen en de manier waarop u met deze personen contact kunt opnemen. Op het Windows 10-apparaat dat u wilt installeren op een app, Meld u aan bij uw Microsoft-account.

9 15

Als u een Microsoft-account gebruikt, kunt u het binkw64.dll wachtwoord niet verwijderen. Deze functies instelt, gaat u naar Instellen aanmeldopties voor Windows Hello . Typ het nieuwe wachtwoord en typ het vervolgens nogmaals ter bevestiging. De wizard Wachtwoord opnieuw instellen wordt weergegeven. Start de computer en probeer het aanmeldingswachtwoord in te voeren in het aanmeldscherm van Windows. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

1 12

Typ een nieuw wachtwoord, typ het nogmaals om te bevestigen en maak een wachtwoordaanwijzing waarmee u het wachtwoord in de toekomst kunt herinneren. Als er een venster wordt geopend waarin u wordt gevraagd om uw identiteit te bevestigen, typt u de vereiste gegevens in. Apps uit de Windows Store kunnen worden geïnstalleerd op maximaal vijf Windows 10-computers. Ga naar de Windows Store voor een lijst met apps die u bezit en om de apps op andere computers te installeren. Bestanden op OneDrive kunnen worden weergegeven, geüpload en gedeeld vanaf andere computers en apparaten. Zie voor meer informatie OneDrive op uw pc van Microsoft Support.

8 13

Raadpleeg Nieuw account maken voor stappen voor het maken van een verbonden account van Microsoft in Windows 10. Toegang tot systeembronnen en de mogelijkheid om uw computer aan te passen naar uw eigen instellingen en voorkeuren. Meld u bij Windows aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.