Daarbij zat onder andere patches voor een kwetsbaarheid in het Office-onderdeel Outlook in combinatie met Word. Zonder actieve tussenkomst van de gebruiker kan diens pc met malware worden besmet door het bekijken van een preview van een mailtje met een kwaadaardig RTF-document. Tegenwoordig dien ik in te loggen om mijn “recent geopende bestanden” te kunnen zien in Excel of Word. Microsoft is de grenzen van het aanvaardbare aan het aftasten en wat mij betreft zijn die reeds overschreden.

  • Dit lijkt een bevestiging van de verdere integratie van Teams, alsook het verdwijnen van Skype.
  • Gelukkig bestaat er veel gratis remote desktop software.
  • Als u een extern beeldscherm hebt aangesloten op een Thunderbolt 3-poort op uw Mac, blijft het scherm gedurende de installatie maximaal 2 minuten leeg .
  • Dit gebeurt door middel van dezelfde versleuteling en gedecentraliseerde opslag als je van Internxt gewend bent.
  • Ik snap de focus op security zeker, maar de consument gaat daar helaas niet in mee.

Nu we de mogelijke oorzaken hebben achterhaalt kunnen we gaan kijken naar eventuele oplossingen. Als je SD-kaart is beschadigd zie je dit met een gele markering terug in het apparaat beheer. Er kan dan iets mis zijn met de stuurprogramma’s van de SD-kaart.

COMPUTER CREATIEF

Het herstelt ook gegevens van MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, iMac, etc. Spyware is computerprogramma’s die op uw computer kunnen worden uitgevoerd.

Windows 10 opnieuw installeren zonder productcode

Verder kan ik niet veel meer doen als ik heb gedaan, maar ik heb mijn vader geïnstrueerd niet naar Windows 11 te gaan als dat aangeboden wordt. Ook heb ik gezegd dat hij dan een computer op Windows 10 heeft en een op Windows 11.

Om het leerdoel te behalen adviseren wij om de training in te richten voor een specifieke doelgroep. In de windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/msvbvm60 korte trainingen laten wij zien wat je moet weten van Windows 10 en hoe je het systeem goed kunt gebruiken voor jouw werkzaamheden. Uit ervaring blijkt dat je het best leert door hands-on het geleerde in de praktijk te brengen. Vooraf bepaal je aan de hand van de a la Carte lijst de gewenste training onderwerpen en tijdens de training is er uiteraard voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Voor het oog is de omschakeling van Windows 8.1 naar Windows 10 even wennen. Microsoft heeft goed naar de feedback van toetsenbord en muisgebruikers geluisterd en deze meegenomen in een nieuwe versie, die vriendelijker is voor apparaten zónder touchscreen.

Vaak hoef je niet elke keer met twee stappen in te loggen, maar alleen op wanneer je vanaf een ander apparaat inlogt dan normaal. Neem voor hulp bij het updaten van de Bluetooth-driver contact op met de computerfabrikant. Je kunt allerlei redenen hebben om bestanden uit te wisselen tussen je telefoon en pc. Bijvoorbeeld omdat je een back-up van vakantiefoto’s op je telefoon wilt maken. Of juist omdat je gekochte films op je telefoon wilt streamen. Het is mogelijk om je Android-telefoon te koppelen of synchroniseren met een pc.